nyy

http://tildelindddgren.blogg.se/

hejdå!

Tänker sluta blogga. Ellee alla fall för ett tag. Lördag blir ju Turkiet.

:o

försökte fixa med designen med kommentar fältet hamna på nåt annat ställe & headern vill inte få in, men ja ska försöka få till det:)

åhh:oo

åhh, går inge bra för den här bloggen:( nån som har lust att länka? tacksam♥ ajaa, men pallar inte blogga om ja har lite besökare:( känns skit:/

:(

lite besökare idag:( Kom igen nå toppen nu bloggers!

jag är grym på rubriker, haha:DD

Hejhej sötnosar! staplat ved med mamma & lillsyrran i en timme, jobbigt värre:o aja nu är jag inne, tog en paus. Inte precis nåt att säga men kanske börjar med veckans blogg eller frågestund, ja igår hade 24 besökare, stolt tjej:D kanske lite för er men mycket förmig(;

gatufesten(;

hejhej! man måste ju berätta om gf;) ja vi åkte först åt mat, jag & beccis tog kycklingnagget´s(stav?). sen åkte vi på jobbet & gick på toa så vi inte skulle behöva göra det på gf, hade ju vart krångligt, då det var dass): Efter det åkte vi till gf. Där gick jag & beccis runt & bara snacka, köpte fun slasch(stav?), hann bara gå på 1 affär dem stängde kl 19.00. Så det var lite osis. vi kollade på artisterna på väldigt lång håll för det var alldeles fullt där man skulle stå, så vi stog på en trabba. Vi fick vi halebop, i ett år för väldigt mycket pengar, minns inte hur mycket egentligen. Haft sjukt kul med dig beccis♥ bestfriends forever♥♥
 
ps. bilderna kommer inte nu måste läggas upp på pappas dator, då det inte funkar på min eller jag egentligen syrrans.;)

Hem ljuva hem;)

hemma nu, haft skit kul♥ men tar mer om det imorrn(:

Yes(;

Ja 1 timme kvar tills man blir hämtad av bästavän♥ & drar gf. Vi kommer ha så kul, så det inte är klokt(: Undra hur många man känner igen? Vänner eller bloggläsare, inte för att jag känner alla mina bloggläsare(; hahaha:DD
Aja men nu skall jag inte göra så mycket utan bara vänta tills dem hämtar mig. Träffade kusinernas kusiner, låter lite komiskt(; eller ajaaa? Hoppas alla bloggläsare får en grym dag, man får hoppas på det bästa elle??
 
Min text bara flyter på jag bara skriver......
Yes, thats me♥
 

en bild på ett ungefär hur jag kommer se ut, inte sminkad där, gör det sen:)

dålig bild men bättre än ingenting, haha:D

gf!<3

snart klar med allt inför gf:P Bara sminket & fixa kameran kvar, om man inte räknar med ta bort laddaren från mobben:D:P hahha:DDD Ajaa, jag skulle tro att det blir världens sämsta update ikväll? Eftersom det troligtvis inte blir nån, min mobil är sämst att blogga från, går bara att blogga men inga kort, inte bra:P):
 
ja mer om gf, kommer gå dit med bästavän♥ är där kanske kl 6 eller 7, elle jag vet inte. jag har vågit hår, stora örhängen, turkos tröja, svarta trekvarts-tajts & shorts, kanske kommer ha sommarstrumpor, elle venne:P
bild i nästa inlägg:)
 

iordning

Snart får man väl ta & göra sig iordning inför gatufesten:P Längtar♥♥ Ni kanske får en bild på hur jag kommer se ut, eller ja hoppas inte för mycket:PP

GF♥

Hejhej mina fina bloggläsare!:P Ätit lite frukost, tvättat håret, fixat syrrans blogg, kollat TV, med andra ord så har jag hunnit med rätt så mycket nu på morgonen;) Snart kommer mamma & pappa hem med hästarna, dem har varit inne på travbanan.
 
Längtar sjukt mycket till gf(gatufesten), kommer bli kul att få hänga med bästavännen♥ Finns det ju coola karuseller & massa annat grymt:D Kanske träffar några av mina vänner där?

Lite om gårdagen+syrrans blogg:)

Hejhej bloggers! Igår som sagt var jag hos Nelly & Lina. Vi grillade, åt efterätt, kolla på när dem repeterade till musicalen/teatern, kollat TV osv.. Tog några kort men dem verkar inte gå att lägga in. Så vi får se, hoppas inte för mycket bara!:P
 
Min lillasyster skaffade blogg igår kväll, hon hann inte blogga nåt för det var så sent. kolla: http://tildessyrra.bloggo.nu/ .

home

skönt att vara hemma:* då kan man ju hoppa lite studsmatta;)
 

dags för tvtitting:*

dags för tvtitting:*

länkbyte!:*

länkbyte mee världens bästa Lina:* kolla Linas grymma
blogg vettja.  http://linaedboom.blogg.se/
thats lina♡
 
 

visst? näråå¡

snygga vi e♥ Haha:D 

update från pappas nya grymma mobil♥

grillning på gång!

Är hos Nelly & grillar:-P blir kanske en update ??

vet inte!??

Sitter & kollar på när älskade kusin spelar TV-spel, hon är ju ba för grym<33 Haha:D
 
Försökt hjälpa Ellen med designen bakrunden går in men inte resten på designen, som texten & ... andra saker, aja ni fattar(:
Nån som kan förklara extra noga, mejla mig på: [email protected] Tack sötnosar(;

Style!

Min stil är inte din stil? Ja har bloggen som JAG vill! Ingen kan ändra på det(: Har man tips & jag verkligen gillar, så självklart kanske jag använder dem? Jag har mitt egna lilla sätt att skriva & det kommer jag nog fortsätta med. Om bloggen blir "popular" så är det väl alltid att man ändrar stilen lite eller mycket, beror på. Jag får inte många besökare & det är inte kul, men jag fortsätter blogga ändå. Det är JAG!:D

Snabbinlägg bara..

Godmorgon(: Klev upp efter 10. Var så trött igår men ändå var jag uppe rätt så länge;) Nu skall jag spela lite med syrran som ville det:)

Fixad header åt Ellen:)

Hejhopp:D Ja, sista inlägget för idag:( Det var väl tråkigt de, näe, hehe:D
Har faktiskt fixat en header åt Ellen så om ni vill se den så kolla:D
Hon ville ha ny header, så jag visste ett fint ställe att göra på:)
Nu när picnik(stav?) las ner, så fanns det typ ingen stans att göra headers, förutom pizap, men det är inge bra ställe så jag gjorde på en annan hemsida istället:)
 
Ni kommer säkert se headern snart på hennes underbara blogg: http://ellenoffnegardh.blogg.se/ .
Håll ögonen öppna vettja;)

tröttis här!

hejhej, tröttis här! Ska bara chilla nu, inget att göra nu när det är kvällen? Aja, jag kommer på nåt:)
 
Längtar sjukt mycket till onsdag, då får man ju gå på gatufesten med bästavän♥ Jag & Beccis har varit Bästavänner sedan långt bakåt. Beccis du betyder sjukt mycket för mig♥ Ingen är så grym som du♥♥

Bara en bild/Header

Tänkte skriva nu om headers/bilden:)
 
Jag kommer använda en bild som jag lägger till effekter & text.
Ni väljer färg på texten & handstil, inte exakta, men man kan skriva typ svart skrivstil, ungefär så, ja det beror på vad ni vill ha förstås:) Min mejl: [email protected] . Kom ihåg att länka din blogg så att jag kan kolla lite också hur din blogg ser ut så jag kan göra en passande bild. Ni skickar en/några/flera bilder osså väljer jag ut nån:) Har ni nån önskebild så skriv det, så tar jag den:) På texten finns ungefär dem här färgerna.
Kommer skriva att det är jag som gjort dem. Ungefär hur det kommer se ut ser ni på den sista bilden:))
Skriv ungefär som ni vill ha bilden:)
Man kanske vill ha sin bloggadress med? På bilden står det: http://tiildelindgren.blogg.se/. Men det väljer  ni vart & om ni vill:)
Kom ihåg att det är inte världens bästa bild, den här gjorde jag bara, utan tt tänka precis vad som skulle vara snyggast:
Här har vi text+effekter.
 
Här har vi också en som jag gjorde.
Mejl: [email protected]

det vackraste är att du finns<3

Testade att använda ett foto med lite effekter & fin text... Har testat det förut med då förstog jag inte så mycket, men nu listade jag ut det mesta:)
tror att jag skall börja göra headers, ja alltså en enkel som den här. Men mer om det blir sen:)
Men ni kan mejla nån bild till mig osså tar jag en.
mejl: [email protected]
kom ihåg att jag måste veta din mail så jag kan skicka headern till dig på din mejl.
men jag kommer ta upp mer om det här sen, så ni få veta lite mer:)

Veckan!:)

Måndag(idag): inget speciellt precis!
 
Tisdag: kanske vara med nån kompis?
 
Onsdag: drar jag på gatufesten med världens underbaraste Beccis♥ Beccis du betyder sjukt mycket för mig, älskar dig bästavän♥♥
 
Torsdag: Edvard startar på bergsåker:D
 
Fredag: Turkiet!
 
Söndag+nästa vecka: Turkiet!---
 
Kommer ha fullt upp men skit kul!<3
 
 

Länkbyte!

Kör länkbyte med en söt tjej som heter Ellen, ja faktiskt en av mina vänner. Skypade med henne & fråga om vi kunde göra ett länkbyte. Så då gör vi det:) Kolla henner fina blogg: http://ellenoffnegardh.blogg.se/

Är det nån mer som vill så är det bara att kommentera:))

Lite om min dag♥

Varit med mormor, 2 av mina kusiner & syrran. Vi har varit nere vid sjön. För dem skulle lägga ner ett nät. Så jag bada bena & kollade på & knäppte kort med mobilen. Sen gick jag & minstakusinen tillbaka till mig & spela TV-spel, sen kom syrran & ville vara med. Efter att vi spelat ett tag så gick vi till mormor& då var äldsta kusinen där & hållde på med att fixa fiskenäten, syrran hjälpte han:) Jag gick in & då var det snart mat. Men då gick strömmen, så vi fick äta inte riktigt klara stuvademakornener, men aja inge mer med det;) Till stuvademakaroner var det hemmagjorda köttbullar av mormor:) Gött!♥ Nu är jag hemma & mormor är här & kusnerna har åkt hem! Har spelat lite TV-spel nu också(mariocart alltså med bilar)(stav?). Ja det var lite om det som hänt nu idag:)
Haha:DD
 

Godmorgon underbara bloggläsare!:)

Vaknade 8:a & somna om sen klev jag upp typ 9:e. Idag blir det bara en slapp dag skulle jag tro, vi kanske hittar på nåt, ja inte vet jag. Skall spela lite TV-spel. Skulle bara blogga lite nu på morgonen:)

Chill♥

Sitter i syrrans säng & bara tar det lungt! Kollar lite TV & kollar runt på datorn, skypar med Moji & facebookar med Maja & Akke. Om ni undrar varför jag sitter i syrrans rum så är det för att syrran & sötkusinen ska sova mitt, för att man kan dra ut den! Imorrn skall jag troligtvis vara med Maja, som jag sa i förra inlägget:) Men hejdå eller ska jag säga godnatt, eftersom det är det sista inlägget för idag!.

Lite om dagen...

Ny design som världens bästa Maja fixade åt mig, eftersom jag är inte så bra på det! Sen så har hon också fixat ny header, hon är ju bara för grym hon:D Kolla hennes grymma blogg vettja: http://majabirkemose.blogg.se/ .
Ska troligtvis vara med henne imorrn♥
 
Idag på lill@vm, gick det skit bra. Vi vann båda matcherna. Så alltså vann vi B finalen, sjukt grymt!♥ Om man räknar med allt så blev vi 5:a. Det var rätt så bra.

LIF♥

Idag drar jag till lill@vm med Clara igen, nu tar vi dem tjejer!
 
På morgonkvisten eller vad man säger har jag & Clara spelat Mariocart(stav?) Nu skall vi gå & hoppa studsmatta:))
RSS 2.0